T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BUCA - Belenbaşı İlkokulu

Belenbaşı İlkokulu

Telefon
0232 4276621
Belgegeçer
0232 4276621
WEB
https://belenbasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres
BELENBAŞI MAH. 3002 SK. NO 1 BUCA / İZMİR
Vizyon
Okulunda istekle çalışan öğretmenlerimizin katkılarıyla; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, olumsuz şartlardan bile olumluluklar çıkarabilen, üretken, becerikli, çağdaş toplum normlarına uyumlu, sosyal, duygusal ve düşünsel açıdan iyi ve mutlu bireylerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; yıllardan beri alışılagelmiş köy okulu statüsündeki anlayışı değiştirmek, gelişen teknolojik değişimleri ve gelişimleri kırsal alana da getirebilmek, global dünyada sınırlı olanakları olan köy okullarını tanıtabilmek, merkez- köy okulu anlayışını değiştirmek. Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, hukuk ve insan haklarına saygılı, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, sağlam karakterli, dürüst, çevresindeki doğaya ve her türlü canlıya duyarlı, saygılı, hoşgörülü, kendini seven ve kendine güvenen, okuyan, araştıran, inceleyen, sorgulayan, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan aydın görüşlü bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :11
Öğrenci :163
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :550
Öğretim Şekli :Tamgün
Saatler
08.50-14.35
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
176 Numaralı Belediye Otobüsü, ayrıca Karacaağaç ve Kırıklar dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Köyümüzün nüfüsu 2000 üzerindedir. Köyümüz halkı tarımla geçinmektedir. köyümüzde hafta sonları organik tarım pazarı kurulmaktadır. köyümüzde çok sayıda gözleme ve kahvaltı salonları bulunmaktadır. Köyümüzde her yıl Haziran ayının ilk haftasında Kiraz Festivali yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Buca´ 13 km Konak´a 21 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır