İZMİR / BUCA - Belenbaşı İlkokulu

Okul Müdürü Zekeriya ATLI

15.04.1965 Tarihinde Tokat'ın Sulusaray ilçesine bağlı Arpacıkaraçay köyünde dünyaya geldim. İlkokulu köyümde okudum. Ortaokulu Tokat merkezdeki Atatürk Ortaokulunda, liseyi Tokat İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Üniversite eğitimimi Erzurum Atatürk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde tamamladım. 08.10.1987 yılında İzmir Buca Gürçeşme Lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgi öğretmeni olarak göreve başladım. Buca İlçesinde çeşitli okullarda öğretmen ve idaresi olarak görev yaptıktan sonra 1999 yılı Nisan ayında Yedek Subay Öğretmen olarak Iğdır ili Aralık ilçesinde askerlik görevimi tamamladım. Askerlik görevimden sonra tekrar Buca İlçesi Tuğsavul İlköğretim okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladım. 2005 yılında Buca Betontaş Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildim. 2013 yılında Buca Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve devam ettim. 15.12.2014 yılında Mehmet Emin Yurdakul İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atandım. 2020 Yılında okulumuzun adı Şehit Muhammed Cihangir Çubukçu İmam Hatip Ortaokulu olarak değiştirildi ve yeni binasına taşındı. 07.08.2023 tarihinde Buca Belenbaşı İlkokulunda Müdür olarak göreve başladım. Hali hazırda bu okulda görevime devam etmekteyim.

Yayın: 01.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 20:03 - Görüntülenme: 266